Bugetare participativă Brașov Bugetare participativă Brașov

Anunț extindere termen de înscriere și recrutare pentru Comisia de Bugetare Participativă

 

 

Primăria Municipiului Brașov informează publicul cu privire la extinderea perioadei de înscriere pentru selecția celor 3 reprezentanți ai societății civile și/sau experți independenți care vor face parte din Comisia de Bugetare Participativă. Această decizie vine în sprijinul creșterii participării active și a diversificării reprezentării în cadrul procesului de bugetare participativă, o inițiativă menită să încurajeze implicarea cetățenilor în deciziile privind cheltuirea bugetului local.

 

Noua dată limită de înscriere: 08.04.2024, ora 14:00

 

Cum să aplicați?

 

Candidații interesați sunt rugați să trimită următoarele documente prin e-mail la adresa primariabrasovenilor@brasovcity.ro, cu subiectul "Dosar de candidatură - Nume Prenume - Comisia de Bugetare Participativă":

 

- Scrisoare de intenție: Explicând motivația de a face parte din Comisia de Bugetare Participativă și cum puteți contribui la acest proces.

- Copie act de identitate sau alt document legal care atestă identitatea.

- Curriculum Vitae (CV) model Europass: În limba română, evidențiind experiența și competențele relevante.

 

Participarea în cadrul Comisiei de Bugetare Participativă reprezintă o oportunitate unică de a contribui la modelarea viitorului comunității din Brașov, prin promovarea unui proces decizional deschis și transparent. Așteptăm cu interes candidaturile dumneavoastră și vă încurajăm să faceți parte din această inițiativă inovativă.

 

Implică-te! Decizia ta contează!