Mergi înapoi

Loc de joaca pentru caini in parcul Tractorul

Radu-Valentin PAUL Radu-Valentin PAUL  •  2023-02-17  •  Orașul Relaxat  • 

loc_de_joaca.jpg
loc_de_joaca.jpg

Codul proiectului de investiții: 89

Pentru multi brasoveni cainele este un membru important al familiei si consider normal sa existe locuri de joaca pentru acestia. Un astfel de loc este mai mult decat un spatiu unde cainii se joaca, este un loc in care brasovenii socializeaza.

Propun sa se faca in Brasov un proiect unic la nivel national, respectiv un loc de joaca pentru caini, amenajat cum sunt cele din vestul Europei. Locatia este in Parcul Sportiv din cartierul Tractorul. Cu siguranta este un spatiu insuficient numarului mare de proprietari de caini din zona sau din Brasov, dar este un inceput. Sunt multe locuri unde pot sa fie amenajate astfel de spatii, dupa ce se dovedeste acesta ca fiind un proiect de succes.

Bugetul estimat, conform atasamentului, este in jur de 36.000 euro. Gasiti in prezentarea atasata inclusiv echipamentele propuse.

Locul de joaca pentru caini este un loc unde brasovenii socializeaza in timp ce cainii lor se simt bine

Terenul unde propun sa se faca investitia este al Primariei Brasov, iar echipamentele din prezentare exista in gama de produse comercializata de compania care este prestator agreat al Primariei.

Documente (1)

Trebuie intrați în cont sau vă creați un cont pentru a lăsa un comentariu.
Nu aveți repere definite