Bugetare participativă Brașov Bugetare participativă Brașov

Mergi înapoi

Aplicația RatBv

Denisa. Denisa.  •  2024-04-07  •  Orașul Mobil  • 

Interfața Aplicației RATBV
Interfața Aplicației RATBV

Codul proiectului de investiții: 163

 1. Detalierea funcționalităților:

Indiferent dacă sunteți un călător obișnuit sau doar căutați să vă planificați o deplasare, noua noastră aplicație vă oferă acces la informații actualizate în timp real despre rețeaua de transport în comun RATBV. 

Principala noastră caracteristică, care aduce valoare adăugată experienței dumneavoastră, este capacitatea de a furniza estimări precise ale timpului de sosire în stațiile selectate. Utilizând date în timp real și dispozitive care transmit locația autobuzelor, vă putem oferi informații actualizate despre timpul estimat până la sosirea autobuzelor în stația dorită. Astfel, puteți să aveți siguranța că ajungeți la timp, știind poziția exactă a autobuzelor, iar în cazul unor întârzieri veți primi o notificare.

Navigarea începe cu o hartă interactivă care îți oferă acces la întreaga rețea de transport RATBV, chiar și în mod offline. Ai la dispoziție o varietate de funcționalități esențiale:

Informații în timp real:

 • Estimări precise ale timpului de sosire a autobuzelor în stații
 • Urmărirea poziției exacte a autobuzelor pe hartă
 • Notificări în caz de întârzieri

Planificare avansată a rutei:

 • Alege-ți punctul de plecare și destinația dorită pentru a primi estimări precise ale timpului de sosire a autobuzului în stația selectată. Indiferent dacă ești pe drum sau îți planifici călătoria, vei obține informații actualizate în timp real.
 • Obțineți estimări precise ale timpului de sosire

Căutare și selectare a rutei:

 • Găsiți rapid traseul dorit cu bara de căutare
 • Obțineți informații detaliate despre rute
 • Alegeți cea mai bună opțiune pentru călătoria dumneavoastră

Informații despre stații:

 • Explorează harta pentru a identifica stațiile din apropiere și află care sunt liniile de autobuz care trec prin acele locuri.
 • Consultați programul autobuzelor pentru o stație specifică

Alte funcționalități:

 • Hartă interactivă offline a rețelei de transport RATBV
 • Ai posibilitatea să raportezi incidente sau să oferi feedback pentru a îmbunătăți continuu experiența utilizatorilor.
 • Informații despre bilete și cumpărarea acestora
 • Aplicația are o interfață simplă, un buton rapid de acces și setări avansate de accesibilitate, toate concepute pentru a o face ușor de utilizat pentru persoanele cu dizabilități, vârstnici sau cei cu puțină experiență în tehnologie asistent vocal care ghidează utilizatorul la fiecare pas al călătoriei

2. Clasificarea bugetului (este atașată oferta mai jos):

Cost Total: 300000 lei   

3. Accesibilitate

Iată toate caracteristicile și funcționalitățile care fac din această aplicație un instrument indispensabil pentru călătoriile tale:

1. Interfață Intuitivă și Personalizată: Odată ce ai instalat aplicația, vei fi întâmpinat de o interfață prietenoasă, ușor de navigat și adaptabilă nevoilor tale. În meniul de setări, poți ajusta dimensiunea textului pentru a o face mai ușor de citit, să alegi între modul luminos și modul întunecat pentru a te potrivi preferințelor tale de vizualizare, să selectezi limba dorită și să gestionezi informațiile personale, cum ar fi schimbarea parolei sau a numărului de telefon.

2. Asistent Vocal pentru Accesibilitate: Pentru persoanele cu dizabilități sau vârstnicii care preferă asistența vocală, am integrat un asistent vocal puternic care îți va ghida fiecare pas al călătoriei. Poți interacționa cu aplicația folosind comenzile vocale, fără să fie nevoie să atingi ecranul.

3. Buton Vizibil pentru Acces Rapid: Pentru a face aplicația și mai accesibilă, am adăugat un buton vizibil și ușor de accesat, care va fi afișat imediat după instalare. Acest buton îți va oferi acces rapid la toate funcționalitățile esențiale ale aplicației, pentru a te ajuta să îți planifici călătoriile fără dificultăți.

4. Setări de Accesibilitate Avansate: În meniul de setări, vei găsi și opțiuni avansate de accesibilitate, care îți permit să personalizezi experiența de utilizare în funcție de nevoile tale specifice. Indiferent dacă ai deficiențe de vedere, probleme de mobilitate sau alte dizabilități, aplicația noastră îți oferă instrumentele necesare pentru a te bucura de călătorii fără griji.

4. Integrare cu alte sisteme

Aplicația noastră va oferi un link care te redirecționează în 24Pay sau în magazinul de aplicații pentru a instala aplicația, unde utilizatorii își pot cumpăra biletul.

         Asistența vocala o să fie oferită de un sistem AI pentru o eficință cât mai bună.

         Harta o să fie în stilul Google Maps sau Waze pentru a putea oferi date exacte, clare și în timp real.

 

Autori: Bordeianu Denisa (16), Fichiu Alessia (18), Forsea Ruxandra (18), Tănase Sergiu (17), Sava Dan (16), Dobrin Denise (15), Petre Florin (17), Nistor Călin (17)

Documente (2)

Trebuie intrați în cont sau vă creați un cont pentru a lăsa un comentariu.
Nu aveți repere definite